Keratinebehandelingen

Keratine is een eiwit dat het haar verbetert, waardoor het gladder en gezonder wordt.”

Braziliaanse keratinebehandelingen

Dit wordt ook wel ‘Brazilian hair straightening’ of ‘Brazilian blowout’ genoemd. Deze techniek wordt gebruikt om het haarvolume te verzachten en te verminderen. Het behandelt en verwijdert ook kroezen van het haar. In Brazilië noemen we de techniek “Progressiva” omdat elke keer dat het wordt uitgevoerd, het haar betere resultaten behaalt.

Onze ervaring met keratinebehandelingen

Onze ervaring met keratinebehandelingen begon in 2003 in Brazilië door voortdurend nieuwe Braziliaanse merken te proberen en hun producten te testen om de beste resultaten voor het haar van onze klanten te vinden.

Ik bezoek Brazilië nog steeds regelmatig om op de hoogte te blijven van nieuwe innovaties en trends. Sinds 2016 werkt Vislene Ferreira Studio samen met Honma Tokyo aan het geven van workshops op verschillende plaatsen in Nederland. Samen leren we kappers nieuwe haartechnieken.

We nemen ook deel aan verschillende evenementen tijdens The Hair X-perience in Gorinchem.

Typen keratinebehandelingen

H-Brush Botox

H-Brush Botox is een innovatiesysteem met een hoog regeneratievermogen; het behandelt en bevordert de perfecte vulling van de cortex, die in chemische processen in massa verliest.

H-Brush Botox is gemaakt met: keratine, dat de natuurlijke elasticiteit van het haar versterkt en teruggeeft, groene thee, een krachtige antioxidant die de schade herstelt die dagelijks wordt veroorzaakt, Pracaxi-olie en N-acetylcysteïne, die het haar intens hydrateert en zorgt voor sterker, uitgelijnd en glanzend, glanzend haar. Dit allemaal terwijl het natuurlijke vochtgehalte van het haar behouden blijft, zonder elasticiteit te verliezen en zonder de pigmenten in uw haar te vervagen. Dit is een herstellende en vochtinbrengende behandeling, maar het zorgt niet voor stijl haar.

The PlastHair Bixyplastia

We noemen dit middel ook wel een ‘medium keratine behandeling’, omdat fijn haar recht kan worden en in dikker haar kan worden gegolfd. The PlastHair Bixyplastia gebruik je wanneer je het volume van krullen wil verminderen zonder de krullen te verliezen. Hierdoor word het vervolgens makkelijker om het haar de goede stijl te geven.

Het middel is exclusief ontwikkeld met een kostbare mix van de belangrijkste Amazon-oliën, copaiba-olie, passievrucht, noten, babassu, annatto en pracaxi. In wisselwerking met cysteïne verkrijg je de perfecte synergie om de elasticiteit van het haar te vergroten. Ook krijgt het haar meer uithoudingsvermogen en sterkte.

 

Coffee Premium

Coffee Premium is een uitgebalanceerd systeem met een afvlakkingseffect dat rijk is aan eiwitten en aminozuren. De formule bestaat uit een combinatie van koffie-extract met glycolzuren, kationische polymeren en een mix van aminozuren met een krachtig effect van epidermis tot cortex. Het  middel revitaliseert en herstructureert het haar, vermindert de porositeit en creëert een flexibele beschermende laag die volume en balans geeft. Het haar wordt gezonder, goed gehydrateerd, zacht en glanzend.

Coffee Green

Dit is de organische keratinebehandeling, ontwikkeld met innovatieve organische LCC-aminozuren die niet-toxisch zijn. In Coffee Green zitten deeltjes met een sterke capillaire werking die zorgen voor meer controle, dikker haar en bescherming van het haar. Het middel is gemaakt met nanotechnologische ingrediënten die reconstrueren, hydrateren, herstellen, revitaliseren en een intense glans geven aan het haar. Het middel heeft ook een anti-aging effect dat voortijdige veroudering van het haar voorkomt.

Advies voor langdurig resultaat

1. Het is heel belangrijk dat u hiervoor een sulfaatvrije shampoo en een specifieke conditioner gebruikt. Het is ook prima om een shampoo te gebruiken voor gekleurd haar dat gemaakt is om de pigmenten te behouden en de cuticula van het haar te beschermen. Gebruik deze middelen omdat ze voedzamer zijn voor het haar.

2. Vermijd diep reinigende shampoos die de cuticula van het haar openen; dit kan verlies van het resultaat van de behandeling veroorzaken.

3. Pas op voor aanraking met chloor of ozon uit zwembaden en zeewater; omdat je hierdoor je haren vaker wast, kunnen ze langzaam het gladde effect elimineren.