Over ons

“Vislene Ferreira Studio is gespecialiseerd in alle haarsoorten, Braziliaanse keratine behandelingen, highlights, kleuren, knippen en het stijlen van wenkbrauwen.”

15 jaar vol passie

Ik ben Vislene Ferreira. Ik ben nu 15 jaar kapper. Ik heb in een van de beste schoonheidssalons in Brazilië gewerkt. Hier werkte ik samen met Celio Faria; een zeer getalenteerde en beroemde kapper die me diep heeft geïnspireerd.

Na het doen van specialisaties en het opdoen van veel ervaring, leek het openen van mijn eigen bedrijf in Belo Horizonte een goede volgende stap. Ik deed dit gedurende 10 jaar. Nu, woonachtig in Amsterdam, ben ik blij je te mogen verwelkomen in Vislene Ferreira Studio. In mijn studio is elke klant belangrijk is en krijgt de klant altijd mijn volledige aandacht. Ik werk hierbij graag in rust, maar geniet daarnaast ook van het contact met mensen en het horen van verschillende verhalen. Het is altijd leuk om de grote glimlach op het gezicht van mijn klant te zien nadat ik mijn werk met enthousiasme heb voltooid!

Bij Vislene Ferreira Studio werken we als een team om een betere service voor elke klant te garanderen. We verbeteren altijd onze kwalificaties om op de hoogte te blijven van de nieuwste innovaties en haartechnieken.

Onze studio…

…en ons team